Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Το Symphony  CARGO 125 της SYM αποτελεί την έξυπνη λύση για όσους έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες.

Η εξωτερική εμφάνιση του Symphony  CARGO 125 αποκαλύπτει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εργονομίας.

Ένα ανθεκτικό και ευέλικτο scooter, με άφθονους χώρους φόρτωσης και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου (2,40 lt/100Km).

SYMPHONY CARGO 125

2.345 €

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)2000 x 690 x 1125
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ790 mm
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος,
ΨΥΞΗΑερόψυκτο
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ / ΒΑΛΒΙΔΕΣ1 / 2
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI CONTINENTAL
ΙΣΧΥΣ11.5 ps/8500rpm
ΡΟΠΗ10.3 Nm/6500 rpm
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔίσκος 260mm
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ Δίσκος 240mm
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα
ΤΡΟΧΟΙ16″
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)126kg
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ8.1 L
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ2.4 L/100km (WMTC3)

ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Άφθονοι χώροι φόρτωσης

Το Symphony CARGO 125 είναι το ιδανικό όχημα για μεταφορά αγαθών. Με λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το νέο scooter της SYM προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου.

Το φορτίο μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί και να μεταφερθεί με ασφάλεια χάρη στη μεγάλη σχάρα φόρτωσης με τις ενσωματωμένες χειρολαβές.

Διαθέτει επίπεδο πάτωμα και άγκιστρο ανάρτησης αποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς. Τα πλαϊνά μαρσπιέ θα αφήσουν ελεύθερο το χώρο για πλήρη εκμετάλλευση στο πάτωμα για τη μεταφορά αντικειμένων.

Χρήσιμοι θα φανούν και οι 2 επιπλέον κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι, 6,5 λίτρων κάτω από τη σέλα του οδηγού και στο εσωτερικό της ποδιάς με 12V παροχή ρεύματος.

Εύχρηστο

Το Symphony  CARGO 125, αποδεικνύει ότι ένα επαγγελματικό όχημα μπορεί να είναι και πρακτικό και πολύ άνετο.

Η εργονομική του σχεδίαση παρέχει στον επαγγελματία σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολύωρη οδήγηση.

Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ, προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του scooter ακόμη και κατά τη μεταφορά μεγάλου όγκου φορτίου.  Επιπλέον το πλαϊνό σταντ συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό.

Η θέση της τάπας του δοχείου καυσίμου κάτω από τη σέλα του οδηγού, δεν απαιτεί τη μετακίνηση του φορτίου για ανεφοδιασμό του οχήματος.

Οδήγηση με ασφάλεια

Η διπλή πίσω ρυθμιζόμενη ανάρτηση 3 θέσεων σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη μεταφορά φορτίου μεγάλου βάρους, επιτυγχάνοντας καλύτερο έλεγχο του οχήματος και σταθερότητα στο δρόμο.

Η χρήση ζαντών 16” εμπνέουν εμπιστοσύνη, προσφέρουν μεγαλύτερη ευστάθεια με το όχημα να αποκτά καλύτερη συμπεριφορά στις λακκούβες.

Άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στα 2 δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα (διαστάσεων πίσω 240mm και εμπρός 260mm) και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).

Αξιοπιστία και οικονομία

Με το Symphony CARGO 125 επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, (κατανάλωση 2.4lt/100km), χάρη στο σύγχρονο κινητήρα και το σύστημα EFI της CONTINENTAL. Ο νέος τετράχρονος κινητήρας είναι δυνατός, με απόδοση 11,5 ίππων στις 8.500 σαλ, υπερκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προδιαγραφές ρύπων EURO5.

Ένας σύμμαχος δουλειάς πάνω από όλα, όμως, πρέπει να αποδεικνύει αξιοπιστία. Και αυτό, το υπόσχεται το Symphony  CARGO 125, βασισμένο στην αποδεδειγμένη ποιότητα SYM και ζητά να σας το προσφέρει μέσα από σκληρή δουλειά.

 

 

Παρμπρίζ (κοντό) με βάση

Κωδικός: 90.308.920 Τιμή: 71 €

Χρήσιμη σημείωση:

Επειδή τα οχήματα διανομής είναι «εργαλεία» σκληρής δουλειάς, θα πρέπει να είναι κατάλληλα για το σκοπό χρήσης και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το Symphony CARGO έχει χώρους φόρτωσης εργοστασιακής κατασκευής και δεν προϋποθέτει μετατροπές που τυχόν μπορεί να επισύρουν ευθύνη της επιχείρησης κατά τη χρήση του.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis