Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Το Symphony CARGO 50 της SYM αποτελεί την έξυπνη λύση για όσους έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες.

Η εξωτερική εμφάνιση του Symphony  CARGO 50 αποκαλύπτει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εργονομίας.

Ένα ανθεκτικό και ευέλικτο scooter, με άφθονους χώρους φόρτωσης, χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου (2,6lt/100Km) και μεγάλη χωρητικότητα δοχείου καυσίμου 8,1 λίτρων, προσφέροντας εξαιρετική αυτονομία.

SYMPHONY 50 CARGO

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)2000 x 690 x 1125
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ790 mm
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ1
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΗλεκτρονικό Καρμπιρατέρ
ΡΟΠΗ3.57 Nm/6500rpm
ΨΥΞΗΑερόψυκτο
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα – Μανιβέλα
ΤΡΟΧΟΙ16″
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)113kg
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ8.1 L
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ2.6 l/100km (Euro4)

ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Άφθονοι χώροι φόρτωσης

Το Symphony CARGO 50 είναι το ιδανικό όχημα για μεταφορά αγαθών. Με λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το νέο scooter της SYM προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου.

Το φορτίο μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί και να μεταφερθεί με ασφάλεια χάρη στη μεγάλη σχάρα φόρτωσης με τις ενσωματωμένες χειρολαβές.

Διαθέτει επίπεδο πάτωμα και άγκιστρο ανάρτησης αποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς.

Τα πλαϊνά μαρσπίε θα αφήσουν ελεύθερο το χώρο για πλήρη εκμετάλλευση στο πάτωμα για τη μεταφορά αντικειμένων.

Χρήσιμοι θα φανούν και οι 2 επιπλέον κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τη σέλα του οδηγού και στο εσωτερικό της ποδιάς με 12V παροχή ρεύματος.

Εύχρηστο

Το Symphony  CARGO 50, αποδεικνύει ότι ένα επαγγελματικό όχημα μπορεί να είναι και πρακτικό και πολύ άνετο.

Η εργονομική του σχεδίαση παρέχει στον επαγγελματία σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολύωρη οδήγηση.

Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ, προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του scooter ακόμη και κατά τη μεταφορά μεγάλου όγκου φορτίου.  Επιπλέον το πλαϊνό σταντ συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό.

Η θέση της τάπας του δοχείου καυσίμου κάτω από τη σέλα του οδηγού, δεν απαιτεί τη μετακίνηση του φορτίου για ανεφοδιασμό του οχήματος.

Οδήγηση με ασφάλεια

Η χρήση ζαντών 16” εμπνέουν εμπιστοσύνη, προσφέρουν μεγαλύτερη ευστάθεια με το όχημα να αποκτά καλύτερη συμπεριφορά στις λακκούβες.

Άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στο εμπρός μεγάλο δισκόφρενο 260mm.

Αξιοπιστία και οικονομία

Με το Symphony CARGO 50 επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, (κατανάλωση 2.6lt/100km), χάρη στο σύγχρονο κινητήρα και το  Ηλεκτρονικό Καρμπιρατέρ.

Ο τετράχρονος κινητήρας είναι δυνατός, με απόδοση 3,5 ίππων στις 7.500 σαλ, υπερκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προδιαγραφές ρύπων EURO4.

Ένας σύμμαχος δουλειάς πάνω από όλα, όμως, πρέπει να αποδεικνύει αξιοπιστία. Και αυτό, το υπόσχεται το Symphony  CARGO 50, βασισμένο στην αποδεδειγμένη ποιότητα SYM και ζητά να σας το προσφέρει μέσα από σκληρή δουλειά.

Παρμπρίζ (κοντό) με βάση

Κωδικός: 90.308.920 Τιμή: 69,50€

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.